Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.
Icono de Payasospital: ojos y nariz de payaso

¡Hazte socio!

Diario de un clown de hospital

L’Arc de Sant Martí

Guillermo es un xiquet de quasi 6 anys, te un limfoma que li varen començar a tractar a València, ara viuen a Alacant perquè el seus pares s’han traslladat ací. Des del primer dia s’ho ha passat molt be amb nosaltres.

Un dia, amb la Infermera Paquita Tiritas (Susana Giner), un rato després de haver estat a la seua habitació jugant amb el «El mapa del tresor», des del final del corredor varem sentir que es queixava i cridava. Ens varem acostar i vam veure que intentaven punxar-lo i a ell li feia mal, l’aguantaven entre dues auxiliars i son pare. Demanant permís a les infermeres, varem tornar a entrar a la seua habitació amb l’excusa de que havíem trobat el tresor: “Hem trobat el tresor, és l’Arc de Sant Martí”, i hem vaig treure de la meua butxaca un mocador màgic, llarg i amb tots els colors de l’Arc de Sant Martí. Per dalt dels caps del personal que intentava administrar-li el seu tractament, vaig fer desaparèixer l’Arc de San Marti misteriosament i va tornar a aparèixer surant per l’aire. Guillermo va estar absolutament atent al petit espectacle de màgia i es va oblidar del que li feien les infermeres.

Així Leonor, la infermera, va poder finalitzar la seua feina i ens va agrair molt la nostra ajuda. També ens ho va agrair molt son pare, amb boniques paraules, i ell amb el seu somriure.

Quasi totes les intervencions d’aquest tipus que hem fet fins ara han estat amb xiquets més petits i hem va sorprendre que anés tan be amb aquest xiquet. Gràcies al personal de Oncologia Infantil i Escolars Quirúrgics de l’Hospital General d’Alacant per confiar tant en la nostra feina.

Paqui Noguera Puig (Dra. Pili Dora Comprimida)

Payasa Paqui con la cabeza levantada y con trenzas rubias